Voor de verslagen van jaargang 2005 - 2006

De uitslagen en matchverslagen van seizoen 2004-2005

Seizoen '06 - '07

Blauwe Haring - Gijope Ename : 2 - 3

Traditioneel is de (altijd geladen) partij tegen Gijope de opener van het seizoen. Na bijna 4 maanden deugddoende rust blaasde coach Ovaere weer verzamelen. Hij overschouwde zijn troepen en moest meteen keuzes maken uit een kern van wel 16 spelers. Erwin, Kurt, Raghdan, Bart en Danny mochten een zitje op de bank warm houden.

Een sterk Gijope had meteen overwicht en trachtte de thuisploeg vast te zetten op eigen helft. Veel kansen bracht dit in eerste instantie niet op, Rodney moest maar 1 keer een save uit de mouw schudden. De 4 maanden rust was duidelijk merkbaar bij Tiegem, dat amechtig een kans bij mekaar trachtte te spelen. De bezoekers kwamen echter op 0-1 op corner. Niet veel later stond het al 0-2, toen een bezoekende spits na een tackle de bal gelukkig oin de voeten kreeg en de Panter te grazen nam. Gelukkig kon Dirk net voor rust nog milderen tot 1-2 na een lage, niet eens onhoudbare schuiver.

Tiegem moest komen na rust en deed dat ook, het zette meer druk. Na zo een 10 minuten spelen leverde het resultaat, een mooie voorzet van Dieter vanop links bereikte Davy. De topschutter van vorig seizoen kopte de bal mooi in boog overhoeks in doel : 2-2. Gijope kon via snelle tegenaanvallen te prikken, maar het was Tiegem die het dichtst bij een treffer kwam. Eerst kopte Bart een corner keihard op de keeper, wat later kwam Erwin 2 cm te kort om een voorzet van Dieter binnen te koppen. Het waren de bezoekers die tenslotte met de winst gingen lopen. 6 minuten voor tijd kon iemand vanuit het middenveld infiltreren, de bal aannemen en vanop 20m heerlijk binnentrappen.

Een valse start dus voor de mannen van coach Ovaere.

Start-11 : Rodney; Jurki, Rudy, Lieven, Jurgen; Mano, Glenn, Dieter, Figo; Dirk, Davy

Blauwe Haring - Vitavrienden Elsegem : 4 - 3

Een rits afwezigen bij Tiegem (geen Rudy, Dieter, Jurki (doop), Stefan en Glenn (verplichtingen) en Ringo (nog gekwetst). Een hoop puzzelwerk dus voor coach Ovaere.

De wedstrijd begon gelijkopgaand, zonder dat er al te veel kansen te noteren viel. Tock kwam Tiegem halverwege op voorsprong na een mooie buffelstoot van Erwin (zoals hij dat alleen kan) op een verre inworp van Davy. Wat later kon hij op dezelfde manier de 2-0 aantekenen, alleen kopte hij deze keer over. De bezoekers konden daar weinig tegenover zetten. Ze hadden misschien meer balbezit en het betere spel, maar Rodney moest slechts welgeteld 1 x goed plat.

Na de rust kwam Kurt de gebleseerde Lieven vervangen op de liberopositie (een primeur !!). De wedstrijd was pas begonnen, of Bart kopte een verre inworp tot zijn eigenverbazing domweg door en een aanstormende bezoeker kon de bal makkelijk binnentikken. Niet veel later stond het al 1-2 na een hherlijke krul, een vreselijke start dus. De Blauwen waren even aangeslagen, maar gelukkig kon Davy (na een perfecte lange bal van Tom) de 2-2 op het bord knallen. Meteen drukten de Blauwen door. Kurt zet de actie op links in, Davy brengt mooi laag voor en Dirk kaatst de bal net voor zijn tegenspeler binnen. Enkele minuten later zet Danny de 4-2 op het bord na goed doorzetten van Davy (in elke goal betrokken). Match gespeeld zou je dan denken, maar nog gaven de bezoekers zich niet gewonnen. Een vrije trap werd voorbeeldig in de haak gejaagd, 4-3 dus met nog zo een 6 minuten te spelen. De bezoekende spits miste daarop een unieke kans op een draw, maar volledig ongedekt miste hij zijn nekslag (eens in de leer gaan bij Erwin misschien??), en kopte hij voorlangs. De Blauwen kwamen met de schrik vrij. Het bleef bij 4-3, een opsteker, er werd veel inzet getoond, maar echt goed was het geleverde spel zeker niet...

Start 11 : Rodney; Tom, Jurgen, Lieven, Bart; Mano, Raghdan, Figo, Erwin; Dirk en Davy

Blauwe Haring Tiegem - Bulshotters Markegem : 8-1

Een vooroorlogse uitslag na een goede collectieve prestatie. Tiegem begon met supersub Kurt op de bank, naast die andere supersub met de nieuwe voetbalschoenen. Na een studieronde van een tiental minuten barstte de wedstrijd open. Een-twee tussen Dirk en Lieven en een kanonschot met de linker dat (en dat moeten we eerlijkheidshalve toegeven) enkel en alleen binnen ging door het bultige terrein vlak voor de keeper. Maar in elk geval, de ban was gebroken en Tiegem ging op zijn élan door. Davy met een dribbel aan de rand van de rechthoek en een perfecte boogbal, 2-0. En toen was het moment van Buffel aangebroken: diepe insteek, geen buitenspel en koelbloedig binnen gekopt. Een volgende actie was meteen weer prijs, toen Dirk van net buiten de rechthoek de bal strak in de hoek legde. De Bulshotters stonden erbij en keken ernaar. Glenn streelde nog de paal met zijn rechter maar toen waren de Tiegemse spitsen er alweer. Dankzij de tweede goal van Dirk en ook van Davy stond het bij de rust maar liefst 6-0.

Tijdens de rust was er nog twijfel bij coach Ovaere en zijn technische staf of ze Danny nu een halven teim zouden laten spelen, en ze beslisten het zo te doen. Danny aan de aftrap dus bij het begin van de tweede helft, met splinternieuwe blauwe schoenen. Dat stijlvol ensemble inspireerde blijkbaar want amper was er afgetrapt of het stond al 7-0. De rest van de tweede helft kan kort samen gevat worden. Flauw spel van Tiegem met hoge HT&D factor, een paar goede reddingen van de Panter die zicht toch moest gewonnen geven op een schot van de bezoekers, en een mooie vrije trap van Glenn in de linkerbenedenhoek. En niet te vergeten de 23 terugspeelballen van gelegenheidslinksback Kurt richting de Panter.

Volgende week wordt het knokken FC Tonneke Machelen. Inzetten of en hoeveel kaarten Bart en Jurgen zullen krijgen, kan vanaf dinsdag op deze website.

Start -11 : Rodney, Rudy, Jurki, Tom, Lieven, Glen, Figo, Ragdan, Erwin, Davy en Dirk

Blauwe Haring Tiegem - 't Tonneke Machelen : 5 - 3

Opnieuw puzzelen geblazen voor Eric Ovaere, want alweer een rits afwezigen. Veel knopen moest hij niet doorhakken want er resteerden nog net 11 spelers (Mano had zich overslapen en landde pas halverwege de eerste helft). Het beloofde een moeilijke match te worden tegen een moeilijk en stug Machelen.

De match begon nochtans goed voor Tiegem, na amper 10 minuten leidde het al met 1-0. Een afgeweerde hoekschop werd door Dieter nog binnengehouden en in één tijd opnieuw voor doel gezet. Bart knikte de bal met meer geluk dan kunde de 1-0 binnen. Niet veel later stond het alweer gelijk, toen Rodney een afgeweken afstandschot moeilijk onder controle kreeg. Hij stopte de bal wel nog voor de lijn, maar de man in zwart oordeelde er anders over. Wat later nog meer pech voor de Blauwen toen Raghdan een kopbal na hoekschop ongewild in eigen doel devieerde. Gelukkig maakte Tiegem vlak voor rusten de gelijkmaker toen Dirk mooi de buitenspelval omzeilde en de keeper van dichtbij te grazen nam.

Pas afgetrapt en het stond al 2-3, nu was Machelen die door de buitenspelval glipte en alleen op de Panter kon gaan, een toegesnelde Bart blokte in extremis nog het schot af, alleen belandde die weer in vijandelijke voeten zodat de rebouw simpel binnengetikt werd. De Blauwen even aangeslagen, maar toch brachten hetzelfde goede werk/karaktervoetbal dat ze ook in de eerste helft brachtten. Ze werden ervoor beloond Toen Dieter mooi buitenkantje rechts de 3-3 op het bord zette. Niet veel later nog meer euforie, de Panter lanceerde met één van zijn gepatenteerde verre uittrappen Dieter en die kopte de 4-3 binnen. De Blauwen had de partij in handen, won veel duels en begon zowaar te voetballen. Machelen trachtte amechtig nog iets op poten te zetten, maar het vat was precies af. Even voor tijd recupereerde een sterk spelende Glenn een uittrap van de bezoekende keeper, trok ermee naar doel en werkte koelbloedig af : 5 - 3. Een sterke match tegen een nochtans goede ploeg. Eén ding is ook zeker, de vaste  abonnees van de Blauwen krijgen elke week waar voor hun geld (19 goals voor, 10 tegen).

Start-11 : Rodney; Jurgen, Bart, Lieven, Tom; Glenn, Jurki, Dieter, Raghdan; Dirk en Danny

Blauwe Haring Tiegem - Hofkensvrienden Ooigem : 7 - 2

U ziet, opnieuw kregen de (alweer talrijk opgekomen) supporters een mooi pot voetbal voorgeschoteld gekruid met nogal wat goals.

Na de obligate studieronde van 10 minuten kwam een zeer aanwezig Tiegem op voorsprong toen Dieter vanuit een scherpe hoek met een hoge bal de bezoekende keeper te grazen nam. Niet veel later echter 1-1 toen Tom een lange bal heel mooi in eigen doel devieerde. Jurgen zette orde op zaken en rondde met een lage schuiver aan de 2e paal een mooie collectieve actie af. Toch werd het nog 2-2, een hoekschop zorgde voor nogal wat verwarring en discussie : er werd amper teruggezakt, slap verdedigd en niemand nam positie aan de palen... resultaat : een bezoekende spits kopte de bal mooi in de winkelhaak binnen. Tiegem even de pedalen kwijt, maar gelukkig konden ze met voorsprong de kleedkamers opzoeken na een "Buffel"stoot van Erwin op voorzet van Lieven.

Na de rust nam Tiegem makkelijk verder afstand van de bezoekers, na goals van Kurt (2), Dirk en Glenn (mooie volley op voorzet van bloedbroeder Danny).

Start-11 : Rodney; Tom, Bart, Rudy, Jurgen; Erwin, Glenn, Lieven, Figo; Dieter, Kurt

Rembrandt Deinze - Blauwe Haring Tiegem : 3 - 3

De Rembrandt Deinze is steeds een moeilijke verplaatsing, en dat was deze keer ook niet anders. Nadat iedereen uiteindelijk het plein gevonden had, kwam coach Eric tot de constatatie dat hij weinig keuzemogelijkheden had, er resteerden hem immers maar net 11.

Tiegem bracht aardig voetbal op de maat, liet het balletje goed rond gaan en zocht steeds de vrije man. Na een 15-tal minuten kwam de thuisploeg  wat meer opzetten. Dat resulteerde meteen in de 1-0, toen een infiltrerende middenvelder vanuit de 2e lijn een afgweerde bal mooi en rustig kon binnenborstelen. De Blauwen bleven echter op zoek gaan naar de opening en vond die enkele minuten later al. Bart dribbelde zich vrij op het middenveld en stuurde Kurt mooi het straatje in. Die bleef boelkloedig en stifte de bal over de uitgekomen keeper. Lang kon Tiegem niet genieten van de gelijkmaker want luttele seconden later stond het alweer 2-1, nadat een corner binnengekopt werd. Vlak voor affluiten had Lieven dé kans op de gelijkmaker in de voet, maar hij kon solo-rush niet afwerken.

Tevreden met het geleverde spel maar ontevreden met de score ging Tiegem de kleedkamers in. Na rusten ging Tiegem op zoek naar de verdiende 2-2. Davy had die tot 2 x toe in de voet, maar hij miste de koelbloedigheid van zijn collega-spits om er een doelpunt uit te puren. Toch werd Tiegem beloond voor zijn overwicht. Ringo kon in de kluts een corner van Lieven in het dak van het doel jassen. Het bleef een aangename partij om zien, met enkele mooie acties langs beide zijden. 8 minuten voor tijd kwam Tiegem niet geheel onverdiend op voorsprong. Bart lanceerde in 2 x Lieven die vertrok vanop de middellijn. Bij het binnetreden van het strafschopgebied werd hij echter onderuit geschoffeld door de potige rechtsback van de thuisploeg. Rood en penalty was op zijn plaats, de plaatselijke De Bleeckere hield het bij een penalty. Davy zette die deskundig om : 2-3. Amper afgetrapt kregen Bart en Davy de kans op de match te beslissen. Schitterende lange bal van Erwin, Bart dook het gat en kwam alleen voor de keeper, hij trachtte af te leggen voor de meegevolgde Davy, maar deed dit net iets te zacht, waardoor Davy zich nog moest reppen. Hij was wel eerder op de bal maar trapte er volledig over.... weg kans. En zoals het vaak gaat in het voetbal betaal je dat cash. Met het fluitsignaal in het vooruitzicht klapt de buitenspelval bij Tiegem maar half open, waardoor er bezoekende spits er kan doorglippen. Die besloot met een lage schuiver langs gelegenheidsdoelman Jurgen. De toegesnelde Tom kon het leer nog met een sublieme lange tackle uit doel schuiven, maar legde die jammer genoeg meteen panklaar voor een gevolgde thuisspeler : 3 -3.

Ondanks het gelijkspel kon coach Ovaere meer dan tevreden zijn met het geleverde spel, wat tot het betere kon gerekend worden van de laatste 10-15 matchen.

Blauwe Haring Tiegem - VK De Vlas Harelbeke : 3 - 2

Opnieuw winst dus voor Blauwe Haring, die op die manier mooi revanche neemt voor de smadelijke 0-7 nederlaag tegen De Vlas van vorig seizoen.

Aardig wedstrijdbegin zonder al te veel kansen aan beide zijden. Tiegem trok de lijn van goed voetbal deels door en trachtte te combineren. Davy wroette als vanouds vooraan, het middenveld zette druk waar kon en achteraan werd zeer weinig weggegeven. Tiegem kwam echter opnieuw ongelukkig op achterstand, diepe bal vanuit het middenveld, gelegenheidsdoelman komt uit maar twijfelt daarna een nanoseconde te lang, waardoor een spits er net een kattepootje kan tegenzetten : 0 - 1. Tiegem moest opnieuw even slikken en trachtte een vuist te maken. Buiten enkele zeer schuchtere doelpogingen van Glenn en Dieter was er echter geen gevaar te melden.

Na rust een pak wissels, waaronder ancien-spits Kurt, en laat het nou net hem zijn die Tiegem weer in de match brengt. Mooie actie vanop links waarna Raghdan op doel kan afdrukken, mooie save van de keeper alleen kan Kurt de rebound binnenkoppen. Appel voor buitenspel bij de bezoekers, daar zij claimden dat Raghdan de bal nog beroerde voor hij de lijn overschreed. Ref Bennoot keurde de goal goed. Meteen het sein voor de Blauwen om door te drukken. Een mee opgerukte Bart zet een counter vanop links op en gaat mooi voorbij 2e tegenstanders waarna hij oog in oog met de keeper de bal naast de goalie plaatst. De goalie kan de bal nog beroeren maar toch dwarrelt hij rustig richting doelmond, een toegesnelde Raghdan kiest het zekere voor het onzekere en jast de bal binnen : 2-1. Opnieuw protest wegens buitenspel bij de Harelbekenaren, maar opnieuw heeft de ref het bij het rechte eind, daar Raghdan zich achter de bal bevond op het moment van het schot. Niet veel later staat het 3-1. Dirk houdt bal mooi bij op links en speelt hem naar Dieter die naar binnen snijdt en afdrukt, opnieuw moet de keeper lossen en Kurt is er als de kippen bij om de 3-1 op het bord te zetten. Match gespeeld zou je dan denken, maar Tiegem moet onder druk van De Vlas meer en meer terugplooien. Jurgen bokst eerst nog een mooie vrije trap van onder de lat weg, maar moet zich niet veel later toch gewonnen geven na geharrewar voor doel, niemand kan de bal ontzetten en in de kluts slaagt een bezoeker er in de bal binnen te duwen. Coach Eric kan een hevige vloek niet inhouden en maant zijn mannen aan tot oplettendheid. Die volgen zijn raad op en plooien zich nog eens dubbel voor de laatste 5 minuten, resultaat een mooie 3-2 overwinning.

Blauwe Haring - Club 2000 Anzegem : 1 - 1

Opnieuw een woelige wedstrijd waarbij Tiegem de 1-1 pas luttele minuten voor het einde op het bord kon zetten via supersub Danny.

Blauwe Haring - 't Misverstand Waarmaarde : 8 - 1

Een leuke pot voetbal. Tiegem kwam op voorsprong langs Kurt (na een mooie diepe bal van Ringo), 't Misverstand kon enkele minuten later gelijkstellen na een heuse scrumble en wat geharrewar. Net voor rust bracht Dieter nog wel 2-1 voor.

Na de pauze en een pak wissels duwde Tiegem het gaspedaal in en kwam het na een kopbal van Bart op corner op 3-1. Op standaardfasen bleven de Blauwen aartsgevaarlijk en Erwin tikte een doorbotsende corner simpel binnen. Wat later was het de beurt aan Glenn om zijn duivels te ontbinden, hij scoorde 2 x. Lieven zette de 7-1 op het bord na een lange dribbelwandeling waarop hij alleen een patent heeft. Erwin maakte er een paar minuten voor tijd met de mooiste treffer van de dag 8-1 van.

KWB Schorisse - Blauwe Haring : 1 - 2

Altijd wel een lastige en tricky verplaatsing, die naar "de kriere" van Schorisse.

Net 12 man kon coach Ovaere verwelkomen. Geen Dirk, Kurt, Davy en dus moest hij experimenteren met het duo Jurki-Dieter vooraan. De wedstrijd ging goed op en af, met aan beide kanten hele kleine kansjes. Toch was het de thuisploeg die op voorsprong kwam, na een afgeweerde vrijschop schoven de bezoekers op en klapte de buitenspelval open. Er glipte er eentje door die de Panter te grazen : 1 - 0. Tiegem ging meteen op zoek naar de aansluitingstreffer en die kwam er niet veel later. Jurki afgezonderd voor doel en die knalde met links de bal laag binnen. Nog voor de koffie kwam Tiegem nog 1 goed weg toen een Schorisse-spits mooi het straatje werd ingestuurd, maar hij knalde onbesuisd naast.

Na het kwartiertje rusten beet Tiegem goed van zich af en kreeg steeds meer greep op de wedstrijd. Het liet de bal goed rondgaan en trachtte kansjes te creeeren. Enkele corners zorgden voor wat toegeknpen billen bij de thuisploeg, maar huizenhoge kansen waren het niet. Halfweg mocht Lieven zich gelukkig prijzen dat hij niet tegen een rode kaart aanliep toen hij een doorgebroken speler neertrok. Tiegem duwde nog eens door en kreeg wat het verdiende toen Glenn vanop 20m met een lage schuiver de doelman klopte : 1-2. Tiegem speelde nu de wedstrijd gedisciplineerd uit en gaf niks meer weg. Een mooie en niet eens onverdiende overwinning.

Blauwe Haring - 't Havenzicht Kerkhove : 3 - 1

De moeder aller derby's en dus stonden de messen geslepen...
In de eerste helft veel middenveldvoetbal, waarin de bezoekers ietsje de bovenhand haalden. Toch was het Tiegem dat op voorsprong kwam, al was het met een lucky-goal van de zuiverste soort. Een verre inworp raakte tot bij Bart die bedolven werd onder een hoogverende keeper en verdediger. Vreemd genoeg raakte de bal in de kluts Bart op de rug en caprioleerde zo in doel : 1 - 0. Tikje gevleid maar daar maalden de Tiegemse supporters uiteraard niet om. 10 minuten later kraaide Tiegem weer victorie toen Figo 2x mocht aanleggen en diens 2e poging doel trof. Al gauw werd het echter 2-1 toen 't Havenzicht via een snelle counter keeper Vandenabeele te grazen nam.

De 2e helft zetten de bezoekers alles op alles om de 2-2 te scoren, en het creëerde ook een resem kansen. Alleen stond het vizier van hun spitsne niet echt scherp of stond de Panter in de weg. Een oude voetbalwet zegt dan dat je het deksel op de neus krijgt en dat was dan ook het geval, want luttele minuten voor tijd draaide Dieter een bal heerlijk van op links binnen : 3 - 1. De mannen van coach Ovaere zijn aan een sterke reeks bezig, eens zien of de kerstmarkt roet in het eten gooit.

Mr. Bean Harelbeke - Blauwe Haring : 1 - 3

Guur weer, de goeste om te shotten was dus bijgevolg ver te zoeken bij iedereen... en het was aan het spelbeeld van de eerste helft te zien. Een gelijk opgaande match zonder al te veel kansen aan beide zijden. Figo was er het "dichtst" bij, wanneer hij mooi alleen voor doel afgezonderd werd, maar zijn schot miste alle richting en haalde zelfs de cornervlag niet eens.

Na de rust een ietsje (echt maar heel ietsje) beter Tiegem, men trachtte immers meer de combinatie op te zoeken en rustiger te voetballen. Ze kwamen dan ook op voorsprong na een Czerniatynski-goal van Dieter, die mooi ging storen op de uitkomende keeper die de bal wegtrapte. In de kluts kon Dieter echter de bal meenemen en droog binnenleggen : 0-1. Nog even protest bij de thuisploeg voor handsbal, maar dat luwde nogal snel. Tiegem kon nu mooi counteren met spits en woelwater Davy, die niet veel later de 0-2 overhoeks binnentrapte. Er volgden nog enkele snelle tegenaanvallen, maar scoren deed Tiegem niet meer (al verdiende Davy zijn lobbal meer). De thuisploeg probeerde maar slaagde er niet in de Tiegemse defensie te verontrusten. Enkel een te korte terugspeelbal van Tom (Rodney was waarschijnlijk gaan plassen) zorgde voor nog een heet standje... gelukkig was de spits van de thuisploeg te verrast en trapte hij hoog over.

Stella Ripa Outryve - Blauwe Haring Tiegem : 1 - 3

Na de kerstkalakoen en de zware nieuwjaarsmaaltijden is het weer voetballen geblazen. En traditioneel om de terugronde weer op gang te brengen is de match tegen Stella Ripa.

De kilootjes waren meer bij de Blauwen blijven hangen dan bij de thuisploeg, want zij startten beter. Langzaam aan kwam men meer in de match.  Bart werd alleen op weg naar doel nog getorpedeerd, de ref hield het bij geel. Niet veel later toch 0-1 via Davy na mooie lange bal van gelegenheidsback Glenn. Nog voor de rust werd het 1-1 na een dekkingsfout in de bezoekende verdediging.

Na rusten kon Dieter de 1-2 op het bord knallen. Die kwam er op penalty nadat Glenn neergehaald werd in het strafschopgebied. De match kabbelde voort, met links en rechts wat minikansjes. Vlak voor tijd kon Glenn zijn goede match bekronen nadat Davy zich goed doorzette op rechts en de bal mooi voorgooide. 1-3 op kopbal...

Bullshotters Markegem - Blauwe haring Tiegem : 5 - 3

Het moest er eens van komen... na een prachtige reeks van zeges (hier en daar een drawtje) en lang ongeslagen te zijn gebleven, liep Tiegem nog eens een nederlaag op.

Markegem begon sterk aan de match en kwam door een onoplettendheid in de verdediging en bij keeper Vandenabeele op 1-0. Niet veel later stond het al 2-0, toen Jurki een terugspeelbal te kort speelde op de Panter en een spits van de thuisploeg er als de kippen bij was om de bal in doel te schieten. Tiegem werd meteen met de neus op de feiten gedrukt en begon toch beter te spelen. de bal ging beter rond en men kwam zelfs terug tot 2-1 toen Bart een afgweerde kopbal op corner van Kurt in de rebound binnenkeilde. Veel genieten hadden ze niet van de 2-1, want al gauw stond het weer 3-1 na een penalty na een onnodige overtreding van Jurki in het strafschopgebied. Dirk had in de eerste helft nog 2 kansen om er eentje binnen te prikken, maar vond steeds de keeper op zijn weg.

Na rusten zette Tiegem alles op alles om terug in de match te komen, en na amper 10 minuten stond het al 3-3. eerst scoorde Ringo met een rechststreekse corner die mooi binnenwaaide. Later scoorde Rudy een bizarre goal toen die vanop eigen helft een vrije trap nam en de bal richting doel kegelde. De botsende bal verraste de doelman. 3-3 en alles wat weer te herbeginnen... Tiegem was nu baas en kon nog dreigen via Kurt, Bart en Lieven, maar het was helaas aan de overkant dat goal viel. Pechvogel van dienst was alweer Jurki, die een bal die terugkaatste van de lat ongelukkig in doel eigen doel trapte. Tiegen en vooral Jurki waren aangeslagen dat de harde wet van Murphy opnieuw toesloeg. Vlak voor tijd scoorde de thuisploeg nog een mooie goal na een volley van buiten het strafschopgebied.